Galupp om vardagslivet!

Jag antar utmaningen från min goda vän Maggan i som i sin bogg lagt upp en enkät som säger lite om vem jag är och vad jag gillar!

Min senast lästa bok: Patrik Sjöbergs biografi, är inne i en period av biografier av samtida sportfånar som förklarar sig och sitt agerande.

Min senast sedda fil: Cockpit, en svensk komisk förveckling när männen diskrimineras vid rekrytering av en pilot. En får i ulvaklänningar. Rolig och lite underfundig i sin motsägelsfulla mansdominanta värld.

Mitt senaste resaturang/cafebesök: En hämtkaffe från BK som dracks vid Sockenstugan i det vackra höstvädret omgiven av historiens vingslag där munkkapporna fladdrade förbi i klostertruinen. I trevligt nygammalt sällskap ska tilläggas!

Mitt senaste inköp: Ett par skitsnygga rödbruna höga Tamarisstövlar som dottern fnissade lite åt när hon såg sporrarna. Dessutom inköpta tillsammans med min goa vän E på Marieberg där hon också fyndade under vår shopping- och bubbelrunda! (Har en röd duffel på G nu!!)

När skrattade du senast: När min bästaste N svarade på min fråga - Hur ska jag göra?
- Man ska inte ångra sånt man gjort utan det man inte gjort!! Kom det på direkten och så la vi ut det på FB för alla nyfikna att fundera på! Gapskrattande! Och jag tänker mnsann inte ångra det jag aldrig gjorde!! Tack min goa N!

Det jag senast åt: Hemgjort potatismos med isterband, rödbetor och inlagd gurka till ikväll och matlåda imorgon! Proppmätt!!
Och suveränt gott var det!! Tacka vet jag husmanskost!

Och tack Maggan för utmaningen..riktigt rolig!!

Puss i den vackra skymmande oktoberkvällen!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar